Mitt tangentbord FUNKAR

Helt plötsligt vid sju imose så råkar jag, i sömnen, sparka ner min dator på golvet vaknar i panik och vågar inte röra den men ingen sorg över den smällen för när jag sedan sätter på datorn så fungerar tangentbordet helt plötsligt fel fritt!! Är så lycklig för detta betyder en hel del underlättning. Kan äntligen börja skriva här igen vilket jag har saknat. Och kan börja fota och använda photoshop ordentligt, (gör alltid kommandon på tangentbordet). Nu är jag alltså tillbaka och det kommer komma nya bilder! Woho :D 

Några dagar sedan

 
Hej hej hej. Det var ett tag sedan jag uppdaterade. Det är inte så att jag har slutat blogga eller blivit trött på det utan min kära laptop har blivit jättetrög på tangenterna. Därför tar det typ minst en timma att skriva ett kort blogginlägg på den. Just nu sitter jag och skriver på min skoldator men den har inte photoshop och jag kan inte lägga över bilder på den från kameran så därför har det inte funnits någon möjlighet för mig att uppdatera. Men jag ska försöka att fixa bilder på min dator och sen skriva inläggen på skoldatorn men det blir nog inte så många eftersom det är så omständigt. Ska lämna in min dator i helgen eller nästa vecka så jag får det fixat håller på att bli galen. Annars händer inte mycket hos mig. Jag har varit hemma hela denna vecka på grund av att jag är jätteyr vad jag än gör, men nästa vecka måste jag tillbaka till skolan yr eller inte. Jag ska försöka lägga upp lite bilder imorgon. Kram på er så länge!

1 Maj

Hej! Igår var det valborg jag hoppas ni hade kul allihopa. Jag hade det super mysigt! Vi grillade och åt så himla mycket mat haha. Super gott och sen snackade en massa och hade det mys. Nu har alla gått hem och jag sitter i min säng och kollar på film. Idag ska jag bara ta det lite lugnt, plugga lite och sen imorgon ska jag försöka ta mig iväg till skolan.