water bowl

Exprementerad lite med blixten på kamera och tyckte de blå bilderna vart riktigt coola.

självporträtt två

Det kanske märks att jag har lite brist på foto fantasi just nu, så det blev självporträtt idag igen. Det blir väldigt mycket självporträtt just nu för jag tycker att det är de enklaste sättet att träna på vilka inställningar som blir bäst och sånt. I alla fall när man inte har någon annan människa att fota haha. Svartvita porträtt är det jag har fastnat för, tycker att man får en mycket snyggare känsla då och bilder blir mer speciell på något sätt. 

sportlov

 
Har har det stått tomt tyvärr. Jag har inget speciellt att skylla på.. Nu är det i alla fall sportlov, äntligen! Jag startade mitt sportlov med huvudvärk och inget topp humör alls så det blev lite enkelt mys hemma hos en kompis. Idag har jag dock orkat mig iväg och träffat Amanda. Åkte hem till henne vid halv två tiden idag och vi kollade lite på film, snackade, gick ut och gick, jag fotade lite och sen åkte jag hem vid halv åtta tiden. Nu ligger jag hemma i min säng och huvudvärken har tyvärr kommit tillbaka men ska ta en värktablett och hoppas på att det går över.
 
Imorgon tänkte jag spendera dagen framför photoshop och redigera bilder eller bakom kameran och fota massor eller både och vilket det lär bli. Kramar!

ingen tid

 
Har så mycket plugg, det är pissväder ut, jag bara sover, jag har ingen inspiration och jag är sjuk. Allt detta har gjort att jag varken har fotat eller bloggat. Nu vill jag ha sommar, jag vill ha pengar, jag vill bli frisk så jag kan börja fota, köpa nya kläder och kan börja träna lite smått. 

helg underbara helg

 
Söndag. Jag är helt död och sitter i min säng och försöker plugga. Har två uppgifter som ska vara inne innan 23.59 och jag börjar åtta imorgon. Får se hur bra det går. Helgen har i alla fall varit helt jävla underbar! I fredags efter skolan mötte jag och Emma upp Saga, Julia, Vivi och Lollo. Vi gick och käkade på Jensens och efter det gick vi och kollade på The Wolf Of Wall Street som var riktigt bra! Efter det åkte Emma och jag hem till mig och somnade typ direkt. Igår morse tog vi det väldigt lugnt och låg i sängen hela morgonen och kollade på Frozen och gick inte upp förens typ vid två. Då började vi göra oss i ordning och hann med att färga min utväxt innan vi skulle åka i väg till Carro. Hos Carro käkade vi middag och förade lite med Alexandra, Isabella, Josefina och Carro, sen vid nio tiden drog vi iväg på fest. Carros pojkväns kompis fyllde nämligen 18. Festen var helt okej, vi åkte hem vid två tiden och landade hemma i min säng vid fyra. Idag har vi sovit hela dagen. Gick inte upp förens vid tre och vid fyra åkte Emma hem. 
 
Det var min helg. Nu ska jag försöka plugga och sedan in i duschen eftersom Alexandra lyckades spilla ut ett helt glas vitt vin över hela mig igår. Vi hörs senare!