Saga igen

Nej hörrni jag funderar på om jag ska göra om designen igen hahah.. Blir ju aldrig nöjd. Idag är jag hemma för jag mår fortfarande inge bra och jag har som ni kanske redan vet panikångest och min tabletter tog slut i helgen så jag har inte kunnat få tag på läkaren och därmed inte fått några nya tablett. Därför har jag haft en hel del ångest de senaste dagarna.. Imorgon är det valborgsmässoafton och mina vänner och jag var inte alls särskild sugna på att festa så vi har planerat en stor grillfest för bara oss brudar här hemma hos mig. Imorgon kväll kommer alltså ett dussin tjejer hit så ska vi grilla, dricka och äta gott och ha det mys. 
 
Jag har varit ute på baksidan hela förmiddagen och fixat och haft mig men jag börjad känna mig lite svimfärdig så nu har jag gått in, fått lite mat magen och ligger nu i sängen. Jag har dessutom jobbat lite med några bilder på Saga som vi tog för ett ganska bra tag sedan. Har lagt upp några av bilderna förut men idag testade jag med en lite mer vågad redigering som jag blev helt förälskad i! Man måste våga ändra färgerna för att hitta det där som passar så himla bra! 
 

Gott och blandat

I helgen har jag varit sjuk, mått piss och bara kollat på serier. Jag har inte haft någon lust att göra något överhuvudtaget. Och idag var det inte bättre. Jag tog mig till skolan men åkte hem efter två timmar. Nu ligger jag hemma och redigerar bilder, det enda som får mig på bättre humör. Youtube och Moderskeppet har verkligen varit mina två hjältar när det kommer till photoshop. Jag har aldrig haft någon som har lärt mig utan jag har lärt mig det jag kan själv och genom att kolla på videosar och testat mig fram. Idag har jag bara gjort lätta redigeringar på lite blandade bilder. Det enda jag har att erbjuda er idag. 
 
 
 
 

Pappa.

Det är superfint väder men livet är inte direkt på samma humör. Hittade lite gamla bilder på pappa som var så otroligt fina. Allt jag har att bjuda på.
 
 

 
 

Tumblr

Fan vad jag har kämpat med denna design, blev aldrig som jag ville och jag vet inte ens om jag är nöjd ännu. Men nu ska jag försöka hålla den såhär ett tag. Menyn hittar ni på sidan om ni håller på meny ikonen så kommer menyn lite magiskt kika fram där på sidan. Vill inte ha menyn fast på sidan för det känns som den tar upp så mycket plats och fokuset ska endå vara på själva inläggen så nu är dom mer i fokus och lite mer där jag vill ha dom. 
 
Idag har varit en stressfulld dag och jag har en massa plugg med mig hem. Ska försöka ta itu med lite svenska nu och sen ska jag försöka gå och lägga mig i tid. På lördag ska jag provjobba(!!) är supernevös men det kommer nog gå bra så länge jag bara är mig själv. Antingen så får jag det eller så får jag det inte, inte mer med det helt enkelt. Tänkte försöka fota lite också i helgen så himla fint väder ute nu och när allting börjar blomstra ocks. Blir helt magiskt ute. Återgår till plugget nu. Kramar.
 
Kolla in min tumblr också! http://www.makeitfuckedup.tumblr.com
 
 
 

Resan

 
 
 
 
 
 

Åre

Har inte blivit någon bloggning har uppe som jag hade lovat haha. Jag fick inte plats med datorn och då sket sig det. Men nu lånar jag Katrins dator en snabbis för att uppdatera lite. Vi har det jävligt bra och imorgon åker vi hem. Snön är dock inte den bästa.. Det är bara en massa is och ingen kul att åka på tyvärr. Men Emma har lärt mig en del på brädan så nu kan jag i alla fall ta mig ner (hur oprofsigt det än ser ut) för barnbacken utan att ramla haha. Dock hamnade Emma på en isfläck och ramlade och fick ont i ryggen så vi bestämde att det fick bli vårt sista åk för denna säsong och så tog vi oss hem. Nu ska vi in till åre och käka och möta upp Clara och Katrin. Ha det så bra!
Jag på brädan
Kvällsåk efter kvällsåkningen
Emma
 

Ny leksak

Igår fick jag en ny leksak! Min farbror överraskade mig med en myyycket förtidig födelsedags som var en fotoscanner som jag har velat ha så himla länge! Jag vart överlycklig och så fort som jag kom hem så testade jag den! Jag har ett stort intressad av att fota med gamla kameror som har filmrullar men det är så himlans dyrt att framkalla fotona så med denna lilla sak kan jag bara scanna in negativen på några minuter och sedan har jag dem i datorn. 
 
Igår scannade jag in lite bilder från förra sommaren som jag tog på mitt landställe. Här är några av fotona! 

Årliga Åre

På onsdag är det dags igen. För precis ett år sedan bestämde vi oss för att åka upp till Katrins lägenhet i Åre i en vecka. Vi tog nattåget upp och hade en underbar vecka, förutom att jag ramlade i backen haha ingen större fara men ingen mer skidåkning för min del. Men vi hade en riktigt underbar vecka och i torsdags bestämde vi oss helt spontant att åka upp i år igen. Så på onsdag tar vi nattåget upp och spenderar resten av påsklovet där! Denna gång blir det jag, Katrin, Clara och Emma. Jag och Emma ska åka snowboard eller ja Emma ska lära mig så vi får se hur det går. Clara har med sig sin GoPro kamera så vi ska se till att filma en massor så ska ni se att det kommer komma upp en massa foton och när vi är hemma igen ska jag sätta ihop en video från resan. Datorn och kameran är med på resan så det kommer inte vara tomt här! 

Vilken redigering/bild tyckte ni bäst om?

 
 
 

photoshopat lite

 
 
 

Salems kyrka

 
 
Vid halv fem tiden drog Saga och jag iväg till Salems kyrka. Där gick vi runt och kollade på massa gravstenar och disskuterade lite om hennes historiauppsats. Efter det åkte vi hem till mig och filmade lite. 
 
Ikväll ska jag titta på film och äta mig riktigt mätt fram tills tolv då jag måste börja fasta eftersom jag ska till sjukhuset imorgon och göra en undersökning om magen. Imorgon blir det alltså ingen skola för min del vilket känns rätt skön. Godnatt!

Från igår

 
 
 
Hade helt glömt att jag hade tagit några snabba bilder igår så här är dem. Mamma satt ute på balkongen i solen och jag täckte för ena mitt öga ihopp om att mitt öga skulle sluta vara helt cp och jag lyckades ett tag! Idag ska jag följa med Saga när hon ska göra lite undersökning till sitt historia uppsats. Sen får vi se vad dagen tar mig hahaha. 
 

Helgen

Nu är jag tillbaka. Det har varit en väldigt stessig helg. I fredags började mitt ena öga fucka up sig totalt och efter skolan åkte jag och Katrin till St eriksögonsjukhus och satte oss på akuten. Där blev vi sittandes i FEM timmar.. Från klockan ett till sex och sen var vi inne hos läkaren i fem minuter. Där fick jag en remis. Sen var det fullfart hem för vi skulle ju på fest. Väl hemma skyndade vi oss men mina ögon ville inte alls så jag stannade hemma men skickade iväg Katrin. Vid tre tiden på natten var jag och hämtade henne vid busshållsplatsen och sen somnade vi hemma hos mig. Igår åkte mamma iväg på 50 årsfest hos min morbror och jag bjöd hit Saga, Julia och Ida. Vi käkade snackade gamla minnen och umgicks. Vid niotiden drog vi iväg till Idas kille på fest, sen var vi hemma vid tre tiden. Det har alltså inte funnits någon tid att sitta vid datorn och blogga. Men nu är jag tillbaka och har mer tid! 

Crazy eyes

Hej! Vart äntligen nöjd med designen igår och det blev som jag ville. Kommer kanske fixa med lite små saker men i största del kommer bloggen att se ut såhär ett tag framöver. Idag har jag varit i skolan och en jävla skratt har det blivit! Att personer runt omkring en kan göra en så lycklig och dem tråkigast stunderna roliga. Nu är jag hemma och har hunnit kolla på dagens tomodel avsnitt, ätit middag och vilat. Jag ska strax ut och gå långpromenad med Julia och Saga men tänkte slänga in ett inlägg innan dess. Tar med kameran på promenaden så kanske jag kan få med mig några bilder hem.
Hade på mig den här skitsnygga bomberjackan idag! Love it!

Fan också och Håkan

Är fortfarande inte klar med bloggdesignen för den blir inte alls som jag vill dessutom vet jag inte ens riktigt hur jag vill ha den hahah.. Jobbigt det där. Idag är jag fortfarande sjuk tror tillochmed jag har lyckats få feber.. Men jag kämade mig endå upp ur sängen och har faktiskt lyckats städa mitt rum lite skapligt. Har inte haft någon fotoinspiration vilket suger eftersom det är så fint väder.. Vill verkligen åka iväg till något fint ställe och foto men har inte haft den möjligheten eller orken.. Funderar på om jag ska göra det i helgen. Ensam om inte vill hänga med! Kaaaaanske kommer något mer spännande inlägg under kvällen. Ska i alla fall se till att få fix på denna groteska bloggdesign. Puss o kram! 
 
Åh stort grattis till fina Håkan Hellström som fyller 40 idag. Vad vore jag utan hans musik. Till hans ära har håkanspellistan på spotify varit på hela förmiddagen.

Sjukdag

Idag blev den en sjukdag. Jag har haft jordens huvudvärk, varit likblek och haft magont så det stod härliga till. Kände att det inte var någon idé överhuvudtaget att gå till skolan. Istället spenderad jag dagen i min säng tog värktabletter och bestämmde mig för att göra om hela bloggen. Som ni kanske har märkt är jag i fullgång och har fått upp en ny header och en nu meny men jag har en hel del kvar att göra klart innan jag är nöjd. Jag vill ha en lite mer avancerad bloggdesign, främst för att jag tycker det är kul att pilla med och för att jag är sjuk och inte har något annat för mig. Jag var också ute och tog lite bilder på baksidan, men det vart inte många innan jag insåg att det var för kallt för att vistas utomhus när man inte mår bra.