Förlåt

Tillbaka imorgon!

skahfhrgf

 

lördags sol

 
Inatt hade jag en sådan jobbig dröm som gjorde att jag inte fick någon bra sömn överhuvudtaget så idag tänkte jag bara ta det lugnt och vila ut. Just nu sitter jag och mamma på balkongen och njuter av solen! Målade mina naglar vita igår och väntar nu bara på att huden sk få lite färg så kommer det bli supersnyggt! Får se om jag orkar iväg senare idag och träffa lite vänner eller så men kanske bara tar det lugnt denna helg och vilar ut eftersom det väntar en tidigt vecka på måndag.. Tänkte försöka fota lite idag i alla fall så några inlägg kommer nog dyka upp under dagen om jag får inspiration. Kram :)

vita naglar

Någonting som jag tycker är sjukt snygg är vita naglar! Det känns så himla stilrent och fräscht speciellt till solbränd hud! När det börjar bli ännu varmare ska jag investera i ett riktigt bra vitt nagellack och sen ska jag fixa naglarna och sen kommer jag köra på vita naglar hela sommaren! Så himla snyggt! 

världens bästa resa

 
 
 
Från italien i somras med min favoriter. Filmning och klippning: Jag. Använde mig av Adobe premiere pro CS6.

wait a moment

 
 
Här är lite fler bilder från går när och jag var ute och fotade. Just nu håller jag på att jobba med en video med lite olika klipp och bilder från Italienresan som jag och mina brudar gjorde i somras. Jag hoppas på att få den klar ikväll men vi får se om jag hinner det!

saga

Vid fem tiden packade jag ner kameran och tog mig ner till Saga. Vi tänkte att vi skulle fånga den sista solen och få några fina bilder. Jag fotade Saga och solnedgången medans Saga fotade lite till sitt skolprojekt. Saga blev så fin och jag tänkte lägga ut lite fler imorgon samt lite solnedgång. Kram!

mamma

 
Fina mamma! Ställde äntligen upp som model! Är så fint väder så tvingade mamma ut på balkongen och tog massa foton som jag sitter och redigerar nu. Senare tänkte jag ta mig ut och gå en promenad för det är så fint väder att jag blir helt galen!

jag blir lycklig av det här vädret

 

extern blixt

 För några vecka sedan var min farbror här och lämande av ett gäng kameror som de inte har någon nytta av. Det var till mesta dels gamla filmrulleskamror som jag ska börja fota med till våren hade jag tänkt då jag ska försöka få ihop till en fotoscanner så jag kan framkalla mina negativ själv och sedan scanna in dem i datorn istället för att gå till fotoaffären och framkalla som kostar skjortan. Men i alla fall så fick jag med en extern blixt också som var till en av de gamla kamerorna, men så satt jag och trixade lite och såg att ja men gud den passar ju till min digitalkamera! Så imorgon ska jag absolut extementera lite med denna blixt. Se om den kan få fram några coola bilder. Alltid så härligt när man får låna en massa saker och kan exprementera och lära sig ordentligt innan man investera en massa pengar i en egen. Ekonomin är ju inte den bästa just nu och jag håller just nu på att betala av Håkan-resan i sommar till mamma så det är väldigt tajt med pengar över därför vart jag väldigt glad när denna lilla filur passade! Imorgon kommer det nog upp lite nya bilder.

sommar 2014

 
Snart snart snart är det äntligen sommar!! Och jag är så taggad på denna sommar! Mesta dels för att den kommer börja på bästa sätt möjligt. För det är nämligen så att jag och Amanda ska, helgen innan skolan tar slut, åka till Göteborg för att se min favorit Håkan! Kan inte fatta att jag alltså kommer få se Håkan live (för tredje gången i mitt liv) i GÖTEBORG! Seriöst kan det blir bättre?? Är så taggad att jag kan dö! 
 
Men sen ska har jag självklart massa annat att se fram emot. Sommarfester, bad och sol, landethäng med min brudar, öland med brudarna, ta så mycket foton, köpa en undervattenskamera och ta drömfoton, och en massa massa mer! FAN det här kommer bli så bra!

snöflingor

Såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu. Känns som det är januari och jag börjar fundera på om det kanske inte är lika bra att flytta julafton? I alla fall här i Sverige så man kan få en riktig jul någon gång.. Nej men nu får det gärna bli lite sommar. Idag har jag varit hemma från skolan för att besök sjukhuset. Ska göra en undersökning om ett tag så idag skulle jag dit för att träffa läkaren och prata om narkosen och allt såntdär. Nu är jag hemma och fick ett jätte sug på att uppdatera bloggen. Känner att jag har haft jättestor fotoinspiration just den senaste tiden. Så nu tänkte jag sätta mig och göra lite inlägg som ska komma upp senare under kvällen. 
 
Får ännu mer inspiration när jag sitter vid mitt skrivbord, kollar ut genom fönstret och lyssnar på lite "djup" musik. Mitt bästa tips för att få igång inspiration!
 

eyes

 
När jag kom hem från skolan blev jag så taggad på att fota men i bris på material så blev jag själv motivet igen.... Fick mamma att gå med på att bli fotad men då hade mörkret fallit och kan ju inte säga att vårt ljus i köket är det skarmigaste ljuset.. Nej usch vilket hemskt ljus det var och då vart jag arg och bilderna vart inte bra och med blixten vart det inte heller bra så vi gav upp och sa att vi skulle ta det en annan dag i solen. Jag väntar med spännng, mamma hatar att bli fotograferad så jag vill verkligen få några fina bilder så jag kan visa henne att det inte är så jävla farligt att bli fotad. 
 
Idag blev det ögonen som vart i fokus. Sen lekte jag ganska mycket i photoshop för att få fram ögonens färg och sminkningen. Vart väldigt nöjd faktiskt! 

våren :)

Var ute och fotade lite på balkongen igår. Ska försöka värva mamma om hon vill bli fotad så jag kan få fota porträtt istället för bara en massa självporträtt känns ganska ego efter ett tag haha. Men har man ingen annan att fota så vad gör man.. 

detaljer hemma